AZ ÜZLETI ÉLET PALOTÁJA

Kezdőlap

kuldetes

Küldetés

A Deák Palota célja, hogy a múlt építészeti értékeit ötvözze a jelenkor elvárásaival, és olyan minőségi környezetet kínáljon, ahol a világ vezető cégei büszkén képviseltetik magukat.

brossura

Brossúra

LETÖLTÉS

Bemutatkozás

A különleges épület a Fashion Streeten, a Kempinski és a Le Meridien szállodák szomszédságában található. A 2003-ban  100 éves palota korhű felújításakor a beruházó ügyelt a finom részletekre. Ezt jelzi a gazdagon díszített gipszstukkó homlokzat és a faragott balusztrádos lépcsőház is.

A Palota egyedisége a letisztult, és nagyvonalú kialakításban, az extravagáns építészeti megoldásokban, és a kivitelezés minőségében rejlik. De  ha mindez még nem lenne elég, az épület központi elhelyezkedése, könnyű megközelíthetősége még csábítóbbá teszi a Deák Palotát.

bemutatkozas1bemutatkozas2bemutatkozas4bemutatkozas3

Az épület története

A barokkos architektúrájú, historizáló épület 1903-ban épült. A korábban lakóház funkciójú beépített sorház felújítását 2003 augusztusában kezdte meg az Immobilia Zrt. A fejlesztés 2004 őszi átadása óta az épület a Deák Palota nevet viseli.

Az Immobilia Zrt. a felújítás tizedik és az épület 110. évfordulója alkalmából ismételten felújította a Deák Palotát.

Az épület kialakítása

A tervezést alapvetően határozta meg a fénnyel való játék. A felújításkor így az egyik első feladat a zárt belső udvar fényviszonyainak megteremtése volt. A napfényt az épület tetején, ferde síkban elhelyezkedő hatalmas üvegfelület közvetíti a belső térbe, az udvarból üveggel fedett, tágas átrium lett. Ezt a különleges teret a tervezők fénykútnak nevezték el. A természetes fényt a belső körfolyosó átrium felé eső falai is átengedik, ezek ugyanis szintén üvegből készültek. A két, a nyolc személy befogadására alkalmas panoráma liftek aknái is üvegből vannak. Az épület elegáns, fehér falainak köszönhetően az irodákat természetes fény világítja meg.

Különleges irányfények világítják meg az átrium belső felületeit, a fal éleket és a szintén eredeti állapotukban helyreállított belső homlokzati gipszdíszítéseket is, amelyek így egészen egyedi belsőépítészeti hatást keltenek. Mindezt tovább növelik az átrium aljában elhelyezett modern, piros szövettel borított, merész vonalú Ron Arad Victoria&Albert bútorkompozíciók.

Ebben a lenyűgöző környezetben áll mintegy 4800 négyzetméter a bérlők rendelkezésére, melyből közel 3600 négyzetméter irodaként hasznosítható. A földszint jelentős részén két impozáns, mintegy hat és fél méter belmagasságú üzlethelyiség került kialakításra.

Ezek után talán már nem is meglepő, hogy az építész szakma a Deák Palotát 2005-ban FIABCI és 2008-ban Pro Architectura díjjal jutalmazta. A Deák Palota megtalálható a neves építész, Eric van Egeraat portfóliójában is :

http://www.erickvanegeraat.com/#/projects/deak_palota_budapest

Az első emeleten jelenleg étterem-kávézó és konferenciaterem kapott helyet. Az épület további hat szintjén irodák működnek. A belmagasság még az emelt padló és az igényes álmennyezet beépítésével is szokatlanul magas, ezzel kivételesen elegáns környezetet biztosítva az ott dolgozók részére.

A tetőkerten elhelyezkedő Panoráma Tetőteraszról – Roof Garden nagyszerű kilátás nyílik Budapest számos nevezetességére.

Az irodaház teljes gépészetét intelligens épületfelügyeleti-rendszer (EIB, DDC) ellenőrzi és irányítja. A hűtő-fűtő sugárzó álmennyezet által biztosított hőmérsékletet a bérlők helyiségenként, egyedi igényeknek megfelelően szabályozhatják.

Az épületben mágneskártyás beléptető-rendszer, központi nyitás-, mozgás-, hő- és füstérzékelő, valamint zártláncú megfigyelőrendszer szolgálja a biztonságot. Az épületben mindennap huszonnégy órában működik a rendkívül diszkrét, ún. ?concierge? rendszerű portaszolgálat. A bérlők számára a parkolás, a Deák Ferenc utcai gyalogos kijárattal is rendelkező, szemközti Kempinski Hotel Corvinus Budapest szálloda mélygarázsában biztosított.

Szolgáltatások

A Deák Palota előkelő konferenciateremmel is rendelkezik, amely kiváló helyszín lehet üzleti rendezvények számára. A szolgáltatás igény szerint catering szolgáltatással is kiegészíthető, melyet az épületben üzemelő étterem biztosít.

A bérelhető üzlethelyiségek eközben a belvárosban egyedülállóan ötvözik a tradíciót, a modernitást és az eleganciát. A helyiségek belmagassága közel hat méter, homlokzati portáljuk tizennyolc méter széles. Az épület utcafrontját meghatározó, egyedi faborítású üvegportál illeszkedik a harmonikus homlokzathoz, exkluzív megjelenést adva az üzleteknek.

Az irodaterületek hat szinten, valamint a tetőgalérián helyezkednek el, összesen mintegy 3600 négyzetméteren. Az épületben építészeti adottságai miatt szintenként legfeljebb két cca. 300 m2 területű irodaegység alakítható ki.

 • üvegfalú átriumos belső tér (skylight)
 • két üveg panorámalift
 • intelligens, központi épületüzemeltetési rendszer (EIB, DDC)
 • hűtő-fűtő sugárzó álmennyezet
 • 24 órás épület-felügyelet és portaszolgálat
 • igényelhető szünetmentes áramvételi lehetőség (UPS)
 • mágneskártyás beléptető rendszer
 • zárt láncú kamerás megfigyelő rendszer
 • panoráma tetőterasz az épület VII. emeletén
 • étterem-kávézó az épület I. emeletén
 • bérelhető teljes audiovizuális technikai felszereltséggel rendelkező ? maximum 80 fő befogadására alkalmas ? konferencia terem, mely igény szerint két teremre osztható
 • irattár, raktár
 • központi kábel-TV hálózatszerverhelyiség kiépítési lehetőség bérleményenként
 • felszerelt gépesített teakonyha bérleményenként
 • biztonságos parkolási lehetőség a nemrégiben a felújítást követően megújult és átadott szomszédos Kempinski Hotel Corvinus Budapest szálloda mélygarázsában
 • mozgássérültek részére mosdó a földszinten

Panoráma terasz / Roof Garden

Az épület tetején található ez a sokak által kedvelt, és mindenki számára nyitott, varázslatos hangulatú tetőkert. Aki fellátogat ide, az nemcsak kellemes, zöld környezetbe érkezik, hanem kiszakadhat a város pörgéséből, és gyönyörködhet a város panorámájában is.

D15 Étterem, catering:

Az épület első emeletén lévő étterem amellett, hogy bérlőink és a közelben dolgozók kedvelt étterme, a Deák Palota rendezvényeinek lebonyolítását is magas színvonalon segíti. A hétköznaponként 11:30 után érkezők közül mindenki talál kedvére való ebédet a magyar, a nemzetközi és a vegetáriánus konyha ízei közül. A salátasziget folyamatosan friss kevert zöldsalátát kínál vendégeink részére.

Bérbeadás:

Az irodaterületek hat szinten, helyezkednek el, összesen mintegy 3200 négyzetméteren. Az épületben szintenként legfeljebb két irodaegység alakítható ki.  Ezek részletes belső kialakítása rugalmas, bérlőközpontú tervezés alapján történik. A modern belső tér izgalmas elegyet alkot a lépcsőház korhű, század eleji hangulatával. A második emeleti irodaszinthez erkély is tartozik.

 

Irodaterületek bérbeadása:

cushwake

Kapcsolattartó: Pados Gergely, Managing Director

T  +36 (1) 268 1288

F  +36 (1) 268 1289
info.budapest@eur.cushwake.com

Nagyterem: az ingatlan első emeletén található 72 m2 alapterületű, mintegy 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem technikai felszereltsége tökéletesen megfelel a jelenkor követelményeinek, így kiváló választás szinte minden eseményhez. A különböző rendezvények, megbeszélések, sajtótájékoztatók, videokonferenciák lebonyolításához flipchart tábla, projektor, laptop, internet csatlakozási lehetőség, mikrofon/mikroport, DVD lejátszó és rádiófrekvenciás audio rendszer áll rendelkezésre.

Kistermek: a Nagyterem egy mobil fallal két kisebb teremmé alakítható, amelyek külön-külön, a kívánt berendezéstől függően 30-40 fő befogadására alkalmasak.

Átrium: a felújításkor a régi bérház körfolyosói üvegborítást kaptak a belső tér felől. Az így keletkezett üvegfalú átriumon keresztül természetes fény áramlik az épület belsejébe. A két üveg panoráma lift által szegélyezett terület kiválóan alkalmas kiállítások, állófogadások és termékbemutatók lebonyolítására.

Panoráma Tetőterasz: a Deák Palota hetedik emeletén elhelyezkedő tetőkert kellemes környezetet biztosít üzleti megbeszélések, vállalati-, vagy magánrendezvények lebonyolításához. Kora tavasztól késő őszig zöld növények, árnyékoló napvitorla és csodálatos panoráma várja a kikapcsolódni vágyókat. Rendezvények esetén a catering szolgáltatás biztosítása az épületben működő étterem-kávézó bevonásával történik.

D15 Étterem, catering:

Az épület első emeletén lévő D15 étterem amellett, hogy bérlőink és a közelben dolgozók kedvelt étterme, a Deák Palota rendezvényeinek lebonyolítását is magas színvonalon segíti. A 11:30 után érkezők közül mindenki talál kedvére való ebédet a magyar, a nemzetközi és a vegetáriánus konyha ízei közül. A salátasziget folyamatosan friss kevert zöldsalátát kínál vendégeink részére.

A Deák Palota földszintjén és első emeletén összesen 911 négyzetméter kereskedelmi területet található.

Az üzlethelyiségek a belvárosban egyedülállóan ötvözik a modernitást és az eleganciát. A helyiségek belmagassága közel hat méter, homlokzati portáljuk tizennyolc méter széles. Az épület utcafrontját meghatározó, egyedi üvegportál illeszkedik a homlokzathoz, és exkluzív megjelenést kölcsönöz az üzleteknek. Az üzlethelyiségben jelenleg Közép-Európa legnagyobb Hugo Boss áruháza működik, de itt található a MEXX divatüzlet is.

Építészeti, szerkezeti kialakítás

 • álpadló (üreges)
 • álpadló szőnyegezve (modulszőnyeg), mintaválasztás alapján
 • flexibilis gipszkarton válaszfalazás (egyterű/ cellás irodák), festett oldal- és válaszfal
 • körfolyosón lévő üveg és wenge nyílászárók
 • teakonyha (általánosan felszerelt)
 • az alaprajzon látható módon felszerelt szociális helyiségek
 • körfolyosó kőburkolata (megegyezik a lépcsőházzal)

Gépészet

 • hűtő- fűtő, sugárzó mennyezeti panelek egységesen fehérre festve
 • mágneskártyás beléptető rendszer

Víz, csatorna

 • egyedi bojleres meleg víz szolgáltatás

Hűtés-fűtés, épület felügyelet

 • irodahelyiségenkénti fali tasztatúra

Szellőzés

 • levegőbefúvó egységeken keresztül /kezelt levegő/

Áram

 • védőcsövezés az álpadlóban az IT kábelezéshez
 • előírás szerinti vészvilágítás
 • tűz- és füstjelzőrendszer-érzékelők kiépítése a bérlői kialakítás üteméhez illesztve
 • raszterenként 1 db padló doboz (2 erős, 2 gyengeáramú dugalj) az alaprajz szerint
 • Zumtobell irodai 600 Lux erősségű fénycsöves világítótestek (káprázatmentes világítás direkt és indirekt világítás)

Igényelhető extra kialakítások

 • Erős- és gyengeáramú rendszer irodaterületen belüli kiépítése
 • kábel-TV használat
 • szünetmentes áramvételi lehetőség
 • Magyar Telekom telefonvonalak igényelhetőek
 • Egyedi válaszfalazás, beépített bútorzat

Az extra kialakítások költségei a bérlőt terhelik

Bérbeadás

Az irodaterületek hat szinten, helyezkednek el, összesen mintegy 3200 négyzetméteren. Az épületben szintenként legfeljebb két irodaegység alakítható ki.  Ezek részletes belső kialakítása rugalmas, bérlőközpontú tervezés alapján történik. A modern belső tér izgalmas elegyet alkot a lépcsőház korhű, század eleji hangulatával. A második emeleti irodaszinthez erkély is tartozik.

Irodaterületek
bérbeadása

Pados Gergely

Managing partner

T +36 (1) 268 1288

F +36 (1) 268 1289

info.budapest@eur.cushwake.com

Irodaterületek üzemeltetése

Szeifert János

Head of Property Management

T +36 (1) 268 1288

F +36 (1) 268 1289

info.budapest@eur.cushwake.com

cushwake

D15 Étterem, catering

d15_1d15_2Az épület első emeletén lévő D15 étterem amellett, hogy bérlőink és a közelben dolgozók kedvelt étkezőhelye, rendezvényeink lebonyolítását is magas színvonalon segíti. A 11:30 után érkezők közül mindenki talál kedvére való ebédet a magyar, a nemzetközi és a vegetáriánus konyha ízei közül. A salátasziget folyamatosan friss kevert zöldsalátát kínál vendégeink részére.

Aktuális menü

Galéria

Hírek

Megjelenések

Kerekasztal-beszélgetés

Turizmus, fejlesztési célok ? realitások
A turisztikai fejlesztések hangsúlyosan jelennek meg az Új Magyarország Fejlesztési Tervben. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara és az ICEG EC által szervezett rendezvényen megvitatásra kerül, hogy mennyiben lehet kimutatni a fejlesztéspolitika turizmusra gyakorolt hatásait. A résztvevők a kerekasztal-beszélgetésen értékelik, hogy a turizmus fejlesztését szolgáló stratégiák mennyire illeszkednek az ágazat szereplőinek saját elképzeléseihez, illetve a realitásokhoz.
Forrás: ICEG EC Kft. honlapja
www.icegec.hu
2008. február 7., Deák Palota

Alapítványunk sikeres sajtótájékoztatót tartott 2007. november 15-én a Deák Palotában.

A rendezvényen bemutattuk a hazánkban végzett első SROI vizsgálat eredményeit, amely Támogatott Foglalkoztatás szolgáltatásunk társadalmi értékét számszerűsítette, egy nemzetközi viszonylatban is újszerű módszertan alkalmazásával.
Forrás: A Salva Vita Alapítvány honlapja
www.salvavita.hu
2007. november 20.

Sybase: budapesti roadshow a Deák Palotában

Magyarország, mint kiemelt piac, volt az első állomása a Sybase őszi európai roadshow jellegű rendezvényének. A workshop november 6-án, Budapesten, a Deák Palota (V. Deák Ferenc utca 15.) különtermében került sorra, ahol a Sybase kiemelt üzleti partnereivel, valamint a média képviselőivel találkozott.
Forrás: Prim Online
2007. október 14.

Hivatalosan is bemutatkozott hazánkban a Riva!

Különleges esemény színhelye volt ma Budapesten a Deák Ferenc utcai Deák Palota, illetve a Palota bejárata előtti sétálórész. Az exkluzív esemény pedig nem más, mint a vizek királyának a bemutatkozása! A hajó, amely az igazi életérzést nyújtja, a jármű amely a yachtok, a hajók vagy a motorcsónakok királya, az olaszországi RIVA… a szupergazdagok hajója!
Forrás: www.szabadban.hu
2007. május 15.

Zarándoklat a végtelenbe címmel nyílt kiállítás a belga tulajdonban lévő Fortis Bank újonnan alapított magyarországi fióktelepén, a Deák Palotában Balogh Ádám festőművész új képeiből.

Ennek az első, nyitó kiállításnak a mottója William Blake sora: ?Ha az érzékelés ajtói megtisztulnának, minden úgy tűnne fel az ember előtt, amilyen valójában: végtelennek.? A vásznakon, a gyermek világot még teljességében befogadó tekintete a felnőtt értelem irányította teremtő képzelete, és az idős kor bölcsessége érződik. Alkotó módszere a tudatalattiból előhívott képek kivetítése. Belső sugallatainak keres formát, az útkeresés manifesztálódik képein. A kép csodája a belső tartalom, ami alkotóban és befogadóban egyaránt megjelenik. De ehhez jelen kell lenni. Megállni. Most. És csendben figyelni. Átélni, és átérezni hiszen a művészetek képesek legjobban kifejezni a felfoghatatlant, a mindenséget. Némethy Andrea ? művészettörténész
Forrás: A festőművész honlapja
www.baloghadam.com
2006. november

Luxusirodaház a belváros szívében

Egy reprezentatív épület jól sikerült feltámasztásának lehettünk tanúi az előző évben. A barokkos elemeket mutató architektúrájú historizáló épület 1903-ban épült. A tulajdonos Immobilia Rt. és a tervező Erick van Egeraat Építészeti iroda révén egy régi-új épülettel gazdagodott a Belváros, amely feltámadása után a Deák Palota nevet viseli.
A tervezés során az egyik fő feladat a zárt belső udvar fénnyel való ?megtöltése? volt. A napfényt az épület tetején egy ferde síkban elhelyezkedő üvegfelület ?nyomja le? a belső térbe. A belső udvarból üveggel fedett hatalmas átrium lett, melyet a tervezők fénykútnak neveztek el. Az összes belső körfolyosó átrium felé eső falai üvegből készültek, így teljesen áteresztik a fényt.
Magyar Irodapiac, 2005. 1-2. szám

Deák Palota, a patinás jövő

Hamarosan beköltözhető a Millenium Immobilia Kft. fejlesztésében, az Erick van Egeraat Építésztervező Iroda tervei alapján készülő Deák Palota. A Budapest szívében, a Deák térről nyíló sétálóutcában elhelyezkedő, szecessziós díszítésű épületet patináját megtartva alakították át a XXI. századi üzelti élet elvárásainak megfelelően, kimagasló minőségű anyagok és technológia alkalmazásával. A beruházás sikerének bizonyítéka 30 százalékos előbérleti bérbeadottsága és a neves külföldi cégek fokozott érdeklődése. A Deák Palota kiváló háttérrel szolgál az épület hangulatára érzékeny, az elhelyezkedésre, minőségre igényes piacvezető nemzetközi vállalatok, ügynökségek, ügyvédi irodák, tanácsadó és pénzügyi cégek irodái számára.
Resource, 2004. május 31-június 13.

Fénykút és történelmi városfal

Közel száz évet visszamegyünk a múltba és egy jellegzetes budapesti szecessziós palota újjáélesztésének leszünk krónikásai. (?) A Millenium Immobilia Kft. olyan épületet keresett, ahol első osztályú irodákat, luxus színvonalú üzeleteket alakíthat ki, így találta meg ezt a valamikori bérpalotát a Deák ferenc utcában, a Kempinsky szálló tőszomszédságában. Elképzelésüket az Erick van Egeraat Építészeti iroda rajzolta meg, amely később a felújítás terveit is készítette. Az épület átalakítása során számos problémát kellett megoldani. Ezeke között volt olyan, amire nem számítottak, így az alapok vizsgálatánál az épület alatt felfedezték a középkori városfal eddig ismeretlen maradványait. (?) ?Nem a múltat építjük meg, hanem ötvözzük annak kifinomult és hiteles szellemét a jövőt idéző környezettel ? ? mondta Horváth Imre, a fejlesztő Millenium Immobilia Kft. vezetője.
Magyar Irodapiac, 2004 május

Bérlőink

roland

Roland Divatház

A Roland Divatház saját, 1987-ben alapított márkája, melyet tökéletes megjelenés iránti vágy ihletett. Termékei: öltöny, ing, kiegészítők. Jegyei: férfi divat, minőség és elegancia.
A Roland Divatház Zrt. két márkával képviselteti magát a Deák Palotában kialakított üzlethelyiségekben.

boss

Hugo Boss

Hugo Boss, a márka megteremtője 1923-ban esőkabátok és vízhatlan ruhák gyártására alapította cégét a Stuttgart melletti Metzingen kisvárosában. Az öltözetek nagy sikert arattak és a márkát nagyon hamar a legrangosabb cégek között emlegették. Mára a Hugo Boss a világ vezető divatházainak egyike. A márka ma a férfidivat egyik meghatározó szereplője, miközben a parfümpiacon is aktív szereplő. A cég egyebek közt órával, cipővel, szemüveggel, különféle bőráruval is foglalkozik.

A Hugo Boss jónéhány sportág, így a Forma 1, a golf, a tenisz és a műlesiklás aktív támogatója.

tommyhilfiger

Tommy Hilfiger

A Tommy Hilfiger márka a friss amerikai stílust egyedi részletekkel ötvözi, korszerű külsőt kölcsönözve a hagyományos klasszikusoknak. A brandet kiemelkedően jó minőség, színvonalas kidolgozás jellemzi, melyekkel viselőinek egyéniséget és optimizmust kölcsönöz.

További bérlőink:

Egykori bérlőink:

Partnerek

Kapcsolat

Kis Dalma
Asszisztens
IMMOBILIA ZRT.

Deák Palota
1052 Budapest, Deák Ferenc u. 15.
Tel: +36-1 411 2660