AZ ÜZLETI ÉLET PALOTÁJA

Epres Panniék óriás tortával kedveskedtek a gyerekeknek

Posted on 10 jún 2014 in hírek | 0 comments

2014 szeletes óriás gyümölcstortával és egy közös átmozgató edzéssel lepte meg Epres Panni és Benedek Tibor a Burattino Általános és Szakképző Iskola nebulóit. A házaspár az egészséges, kiegyensúlyozott életmódra hívta fel a gyerekek figyelmét, majd egy különleges és igen méretes ajándékkal kedveskedtek nekik.

Öt napon át készült, 250 kilót nyomott és dúskált a C-vitaminban az a 2014 szeletes sárgabaracktorta, amit a modell és a vízilabda válogatott szövetségi kapitánya vágtak fel az iskola és gyermekotthon diákjai számára. Az édesség elkészítéséhez a cukrászok nem kevesebb, mint 1800 tojást, 100 kg vajat és 70 kg sárgabarackot használtak fel.

A Lactiv Plus hatalmas tortájának felszeletelése előtt Tibor egy kis tornát tartott a gyerekeknek  az edzés nem volt éppen egy olimpiai felkészítő erősségű, de azért helyet csinált a tortának. A háromszoros olimpiai bajnok a saját gyermekei labdáit hozta el, hogy együtt játsszon a kicsikkel és nagyobbakkal. Nem kellet őket sokat bíztatni a testmozgásra, lelkesen követték a sportikon mozdulatait.

Tegye fel a kezét, aki szereti az édességet!?  kérte Panni a gyerekeket, majd a sok kéz között a sajátja is a magasba lendült. Képzeljétek, még Tibor is szereti a csokit, el kell rejtenem előle és kisfiunk, Mór elől. Ám ők mindketten sokat mozognak, olykor még a lakásban is rúgják a focilabdát, aminek a legkevésbé sem örülök. A heti háromszori testmozgás azonban nagyon fontos, mozogjatok ti is!?  mondta Epres Panni. A modell azt is megosztotta a gyerekekkel, hogy igenis léteznek jó baktériumok is, ezeket élőflórának nevezzük. A bélflóra például 300-500 különböző baktériumot tartalmaz, amelyek erősítik az immunrendszert, részt vesznek a vitaminok termelésében és segítik az emésztést.
A gyerekeknek volt egy izgalmas napjuk, és ez a lényeg. Remélem, hogy emlékeznek majd erre és nem feledik el azt sem, amit a sportról mondtam nekik. Az egyik kissrác rá is kérdezett, hogy hol szoktatok ti edzeni? Mondtam neki, hogy a Margitszigeten, és erre azt felelte, hogy: Na akkor majd kinézek hozzátok- mondta Benedek Tibor.
Miután a jelenlévő 60 diák jóllakott, a nap folyamán még több száz gyerek élvezhette az édes, de egészséges ízeket.
A sajtóeseménynek a Deák Palota szolgált helyszínül. Örülünk, hogy hozzájárulhattunk a hátrányos helyzetű gyermekek vendégül látásához!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.